Mikä juoma sopii tähtimerkillesi? Lue leikkimielinen alkoholihoroskooppi!

horoskooppimerkit_2
Shutterstock

Buzzfeed.com -sivusto julkaisi leikkimielisen horoskoopin, joka kertoo, mikä juhlajuoma sopii parhaiten eri horoskooppimerkeille.

Tarkista alla olevasta listasta oman ja ystäväsi tähtimerkin suosikkijuoma!

Huomioithan, että horoskooppi on suunnattu yli 18-vuotiaille.

Oinas

Dynaamisen ja rohkean oinaan suosikkidrinkissä on mukana vodkaa! Oinas viihtyykin mielellään juhlissa ystäviensä kanssa tappiin asti. Vaikka oinaalla on aina meno päällä, hän osaa huolehtia myös siitä, ettei juo liikaa ilolientä.

Härkä

Härät ovat rauhallisia ja cooleja oluenjuojia. Villille päälle sattuessaan härkä saattaa tilata jonkin pienpanimon erikoisoluen. Yleensä hänellä on kuitenkin yksi tietty suosikkiolut, jota hän tilaa joka ikinen kerta pubiin astuessaan.

Kaksonen

Kaksoset viihtyvät tanssilattialla ja juhlivat sangen railakkaasti. Kaksosen itseoikeutettu bilejuoma on tequila. Ei liikaa yhden illan aikana, kaksonen!

Rapu

Rapujen mielialat vaihtelevat usein. Hän saattaa olla hyvinkin hummailevalla tuulella, mutta yhtä yllättäen hän voi vaipua synkkyyteen, jota muut eivät ymmärrä alkuunkaan. Rapu pitää jännittävästä ja raikkaasta gin tonicista.

Leijona

Karismaattiselle leijonalle sopii klassinen punaviini. Leijona on luonteeltaan nautiskelija, joka osaa arvostaa hyvän punaviinin aromeja.

Neitsyt

Herkkä neitsyt juo mieluiten hienostunutta, kuivaa valkoviiniä. Neitsyen analyyttinen luonne löytää valkoviinistä vivahteita, joita muut eivät edes huomaa!

Vaaka

Vaaka inhoaa draamaa ja liioittelua, myös juomisessa. Hänelle sopii viski, joka on hurmaavan ja menestyksekkään ihmisen juoma.

Skorpioni

Skorpioni on luonteeltaan vahva, itsenäinen ja myös hiukan omapäinen. Räväkkä skorpioni valmistaa itse kotiviiniä iltojensa iloksi!

Jousimies

Jousimies saattaa olla luonteeltaan välillä vähän yliampuva. Ainakin hän rakastaa kaikkea luksusta! Kupliva samppanja on jousimiehen mielijuoma.

Kauris

Kauris on määrätietoinen ja vaikutusvaltainen. Hänet tavataan usein siemailemasta kaikessa rauhassa vuosikertaviskiä tai -konjakkia.

Vesimies

Vesimies ei tuomitse ketään tai mitään, ja hän saattaa sen kummempia miettimättä napata Alkosta mukaansa rahvaanomaisenakin pidetyn laatikkoviinin pulloviinin sijasta. Vesimiehellä on sosiaalisuutensa ansiosta paljon ystäviä, joille hän mielellään tarjoaa viiniä laatikostaan!

Kalat

Kalat ovat luovia ja originelleja. He nauttivat häpeilemättä taianomaista absinttia muiden pysytellessä miedommissa juomissa. Kalan olisi hyvä pitää annoskoko pienenä, sillä vihreä juoma voi olla petollista!

Osittainen lähde: Buzzfeed.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja