McDonald'silta uudenlainen hampurilainen – "Kanahampurilaisten markkinat ovat kasvamassa"

hampurilainen, ranskalaiset, mcdonalds
Kuvan hampurilainen ei liity McDonald'sin hampurilaisuudistukseen. Shutterstock

Business Insider kertoo, että Amerikan Tampa Bayssa lanseerataan uudenlainen McDonald's-hampurilainen, sillä kanahampurilaisten suosio on nousussa.

Pikaruokajätti McDonald's on lanseerannut hampurilaisen, joka valmistetaan jauhetusta broilerista. Tähän asti broilerinjauhelihaa on käytetty McDonald'seissa vain nugettien valmistamiseen.

– Kanahampurilaisten markkinat ovat kasvamassa: niitä näkee yhä enemmän ravintoloissa, yli 50 ravintolaa Tampa Bayssa omistava Blake Casper kertoo.

Uutuushampurilaisesta kaksi eri versiota

Pikaruokajätin uusi kanahampurilainen tulee myyntiin kahtena eri versiona, joista asiakas saa valita mieluisensa. Klassinen versio sisältää punasipulia ja ranch-kastiketta ja voimakkaamman makuinen versio uudesta kanahampurilaisesta sisältää grillattua sipulia ja salaista kastiketta.

– Uusi kanahampurilainen on tehty jauhetusta broilerin vaaleasta ja tummasta lihasta, ja se maustetaan muun muassa valkosipulilla ja sipulijauheella, McDonald'silta kerrotaan.

Pihvin lisäksi uudet kanahampurilaiset sisältävät vihanneksia ja erityisen laadukkaaksi kehutun perunasämpylän.

Hampurilaiset otetaan aluksi myyntiin Tampa Bayssa. Jää nähtäväksi, saapuuko hampurilaisuutuus jossain vaiheessa myös Suomeen.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Talouselämä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja