Makuja.fi testasi: Onko tässä kaikkien aikojen paras munaniksi?
Makuja.fi testasi nettihitiksi nousseen kananmunanerotteluniksin.
YouTubessa suureen suosioon nousseella niksivideolla opastetaan, miten kananmunan keltuaisen ja valkuaisen saa eroteltua superkätevästi ja -nopeasti tavallisen muovipullon avulla.
Niksin ideana on, että muovipulloa puristetaan ensin kevyesti, jonka jälkeen se asetellaan rikotun kananmunan keltuaisen päälle. Tämän jälkeen puristusote irroitetaan ja pullo imaisee keltuaisen sisäänsä.
Toimiiko niksi todella? Makuja.fi testasi:
(MTV LIFESTYLE)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje