Lopeta se sormien nuoleminen! Näin kaupan hedelmäpussin saa oikeasti auki todella helposti ja ilman väkivaltaa

1:28 Älä nuole sormia! Näin saat hedelmäpussin helposti auki

Kaupan hevi-osastolta löytyvän muovipussin saa auki helpommin kuin uskotkaan. Katso videolta näppärät tekniikat ja hämmästy.

Jos joku asia saa ihmisen raivon partaalle ruokaostoksilla, niin se on hevi-osaston pienien muovipussien avaaminen – tai siis ylipäätään homman yrittäminen. Joskus tuntuu, että universumi on suunnitellut kyseiset pussit mahdollisimman hankaliksi, ja ne eivät avaudu, vaikka kuinka lipittäisi sormiaan kosteiksi ja repisi pussia väkivalloin. 

Etenkään näinä aikoina emme suosittele sormien nuolemista ensisijaisena taktiikkana hedelmäpussien avaamiseen. On nimittäin olemassa monta paljon kätevämpää, hygieenisempää ja tehokkaampaa tapaa pussien näppärään avaamiseen. Oletko sinä jo tietoinen kahvanykäisystä tai kosteuspyyhe-taktiikasta? 

Katso videolta, miten näppärästi hedelmäpussit saa auki ja hämmästy!


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja