Lisää kahviin salainen ainesosa, ja siitä tulee uskomattoman herkullista!

Näin teet maistuvan munakahvin kotona

Katso videolta, miten valmistuu huippusuosittu munakahvi, joka on erityisesti Vietnamissa suurta herkkua.

Tämän munakahvin valmistamiseen tarvitset vain kahvia, kananmunaa, kookosöljyä ja kanelia. Halutessasi voit makeuttaa kahvin vielä vaniljasokerilla. Lupaamme, tämä on todella hyvää!

Alkuperäisen munakahvin resepti luotiin hanoilaisessa kahvilassa jo 1940-luvulla. Vaikkei suosio ollut välitön, nykyään hittituote vetää paikalle ihmetteleviä turistimassoja ja tasaisesti paikallisia. Reseptin kehittelijän poika, Tri Hoa Nguyen, ei suostu paljastamaan reseptin kaikkia ainesosia, mutta kertoo, että Vietnamissa kahviin sekoitetaan ainakin kananmunia, juustoa, kondensoitua maitoa ja kahvijauhetta.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja