Mainos

"Lehmä, joka ei suostunut kuolemaan" – uhkarohkea pako pelasti Cornetten hampurilaisen välistä

Cornette-lehmän uhkarohkea pako lihateurastamolta keräsi internetyhteisön sympatiat.

Ranskalaislehmä Cornetten viime hetken pako teurastamolta sai onnellisen lopun, kun uhkarohkean lehmän fanit keräsivät internetissä kolehtia eläimen pelastamiseksi.

Cornette kirmasi vihreälle niitylle

Cornette oli määrä teurastaa kaakkoisranskalaisella teurastamolla kesäkuun lopussa. Tappotuomion saanut lehmä ei kuitenkaan halunnut luovuttaa, vaan päätti tarttua viimeiseen oljenkorteen: Cornette rupesi riehumaan ja syöksyi vapauteen päästyään irti teurastamon henkilökunnan otteesta.

Cornette ehti kirmata karkuun vihreälle niitylle, kunnes lehmä saatiin kiinni, tainnutettiin rauhoittavilla ja vangittiin uudelleen. Cornetten teurastamispäivää jouduttiin kuitenkin siirtämään, sillä eläimen lihaa ei olisi voinut hyödyntää heti rauhoittavien lääkkeiden vuoksi.

"Lehmä, joka ei suostunut kuolemaan"

Cornetten pakotarina ehti tällä välin levitä uutisiin ja lehmän uhkarohkeasta teosta muodostui hitti sosiaalisessa mediassa. Cornetten fanit päättivätkin kerätä internetissä kolehdin lehmän pelastamiseksi. Fanit kutsuivat Cornettea "lehmäksi, joka ei suostunut kuolemaan".

Lopulta eläimen ystävät saivat kasaan 2000 euron summan, jolla Cornette pystyttiin ostamaan omistajiltaan ja sijoittamaan Pariisin liepeillä sijaitsevalle farmille.

Cornette elelee nyt mukavasti farmilla, jonne kaupunkilaislapset pääsevät tutustumaan maatilan elämään ja eläimiin. Cornette on raskaana ja saa viettää loppuelämänsä vasikkansa kanssa, ilman pelkoa teurastuksesta.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja