Lapset tyytyväiseksi ilmaiseksi – supermarketin ihana ele kerää kiitosta suomalaisvanhemmilta

banaani K-Supermarket Jokela
Shutterstock /Facebook

Kauppareissut pienten lasten kanssa voivat olla joskus vanhemmille stressaavia. Perheen uteliaat seikkailijat kun eivät millään haluaisi pysyä aloillaan ostoskärryjen kyydissä. 

K-Supermarket Jokela on päättänyt tehdä lapsiperheille palveluksen ja tarjoaa nyt perheen pienimmille naposteltavaa ostosreissun ajaksi. Lapset saavat napata hedelmä- ja vihannesosastolta mukaansa ilmaiseksi banaanin. Näin vältetään lapsien nälkäkiukku ja saadaan heille samalla jotakin puuhasteltavaa kauppareissun ajaksi.

"Arvoisa lapsiasiakas! Ota tästä itsellesi banaani ja nauti ostosreissusta."

Suomalaisvanhemmat kiittelevät supermarketin Facebook-sivuilla ideaa vuolaasti. 

K-Supermarket Jokela ei suinkaan ole ensimmäinen suomalainen banaani-idean keksinyt kauppa. Makuja.fi kertoi viime marraskuussa vastaavanlaisesta tempauksesta Stockmannin Herkussa. Tätä ennen banaaneja on jaettu ilmaiseksi muun muassa ruotsalaisissa ruokakaupoissa. 

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!