Kuuman päivän drinkki-idea: Tee jääpaloja vesimelonista!
Vesimelonijääpalat on helppo tehdä, niissä on minimaalisen vähän kaloreita ja ne makeuttavat alkoholittomat ja alkoholilliset juomat kesäisen raikkaiksi cocktaileiksi.
Vesimelonijääpalat toimivat loistavana pohjana margarita-tyyppisille drinkeille. Laita niitä rohkeasti gin tonicin ja maustamattoman margaritan sekaan sulamaan ja jäähdyttämään juomaa.
Alkoholittomassa versiossa vesimelonijääpaloja voi lisätä sellaisenaan limun, kivennäisveden tai maustetun veden sekaan. Ihanan trooppisen makuyhdistelmän saat, kun käytät pohjana tuoretta hedelmäpyreetä, kaadat päälle maustettua soodavettä ja viimeistelet juoman vesimelonijääpaloilla. Tuorepuristetulla limemehulla saat drinkistäsi astetta kirpeämmän makuisen.
Valmistus:
Soseuta vesimelonin lohkoja nopeasti tehosekoittimessa ja kaada syntynyt mehu jääpala-astiaan. Pakasta yön yli. Lisää drinkkiisi suoraan jäisenä!
Lähde: Fox News
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje