Kuuman päivän drinkki-idea: Tee jääpaloja vesimelonista!

vesimeloni jääpalat
Shutterstock

Vesimelonijääpalat on helppo tehdä, niissä on minimaalisen vähän kaloreita ja ne makeuttavat alkoholittomat ja alkoholilliset juomat kesäisen raikkaiksi cocktaileiksi.

Vesimelonijääpalat toimivat loistavana pohjana margarita-tyyppisille drinkeille. Laita niitä rohkeasti gin tonicin ja maustamattoman margaritan sekaan sulamaan ja jäähdyttämään juomaa. 

Alkoholittomassa versiossa vesimelonijääpaloja voi lisätä sellaisenaan limun, kivennäisveden tai maustetun veden sekaan. Ihanan trooppisen makuyhdistelmän saat, kun käytät pohjana tuoretta hedelmäpyreetä, kaadat päälle maustettua soodavettä ja viimeistelet juoman vesimelonijääpaloilla. Tuorepuristetulla limemehulla saat drinkistäsi astetta kirpeämmän makuisen. 

Valmistus: 

Soseuta vesimelonin lohkoja nopeasti tehosekoittimessa ja kaada syntynyt mehu jääpala-astiaan. Pakasta yön yli. Lisää drinkkiisi suoraan jäisenä!

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja