KL: Hyvästi Twix! Raider palaa karkkihyllyyn

Kuvan tuotetta vedetään pois markkinoilta.
Twix-patukan nimi muuttuu monen suomalaisen iloksi Raideriksi vuosien jälkeen.

Kauppalehti kertoo, että Mars on lanseeraamassa vuosien takaa tutun Raider-suklaapatukan uudestaan.

Raider sai vuonna 2000 aikaan kohun, kun sen nimi muutettiin yllättäen Twixiksi. Kaivattu Raider palaa kuitenkin 15 vuoden odotuksen jälkeen karkkihyllyihin. Uutta Raideria on tarkoitus myydä rajoitetun ajan.

– Monet uskolliset fanit muistavat sen 90-luvulta, mutta on mielenkiintoista nähdä kuinka nuoret, jotka eivät ole koskaan syöneet Twix-suklaapatukkaa Raider-nimellä, suhtautuvat siihen, Marsin Pohjoismaiden markkinointijohtaja Iben Marie Bason toteaa Kauppalehdelle.

Marsilta myönnetään, että tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun kaivatun patukan paluuta kauppoihin suunnitellaan.

– Olemme suunnitelleet Raider-suklaapatukan palauttamista jo jonkin aikaa ja odotamme jännityksellä kuinka retropatukka otetaan vastaan.

Raideria myytiin Suomessa vuoteen 2000 saakka, jolloin nimi muutettiin maailmanlaajuisen brändin mukaisesti Twix-suklaapatukaksi.

Lähde: Kauppalehti

Katso videolta, kuinka voit huijata itsellesi palan suklaata näppärällä tempulla!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja