Kieroon kasvaneet parsat eivät kelvanneet asiakkaille – kauppaketjulta kekseliäs ratkaisu

käyrät parsat
Shutterstock / Toisen kuvan lähde Daily Mail

Brittiläisen kauppaketjun alekampanja tarjoaa mutkalle kasvaneita parsoja alennetulla hinnalla, sillä parsan ystäville kelpaa normaalisti vain tikkusuorat yksilöt.

Suomessa parsakausi villiinnyttää ravintoloiden lisäksi kotikeittiöt. Briteissä parsa on kuitenkin yksi kalleimmista kasviksista ja sitä onkin pidetty pitkään eräänlaisena luksustuotteena.

Paikallinen kauppaketju on kuitenkin keksinyt tuoda herkullisen kasviksen kaikkien saataville uuden tarjouskamppanjan avulla.

Kummalliset kevätsäät ovat aiheuttaneet sen, että jopa 15 prosenttia parsasadosta on kasvanut niin kieroksi, ettei suoriin parsoihin tottuneet herkuttelijat suostu ostamaan niitä. Ruokaketju Morrisons on pakannut persoonallisemmat parsat ja nimennyt ne ”Wonky Veg” -tuotenimellä, vapaasti suomennettuna siis kieroiksi kasviksiksi.

mail online parsat

Ruokakauppaketju toivoo, että heidän kampanjansa ansiosta ihmiset inmnstuvat ostamaan edullisempaan hintaan saatavaa parsaa, jonka maku ei poikkea suoraan kasvaneesta millään tavalla. 

Lähde: Daily Mail

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja