Katin kekseliäällä kikalla teet munavoin entistäkin helpommin: "Kätevää!"
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa kätevän munavoin valmistuskikan. Katso yllä olevalta videolta Katin kikka!
Tekeekö mieli munavoita, mutta sinkoilevat kananmunat eivät houkuta puuhaan? Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen vinkkaa kokeilemaan erästä kikkaa suosikkilevitteen valmistamiseen.
Munavoin valmistus aloitetaan perinteiseen tapaan kuorimalla keitetyt kananmunat ja lisäämällä sitten joukkoon voita sekä suolaa. Tämän jälkeen hyödynnetään Katin kikkaa.
– Kätevää! Ei enää sinkoilevia kananmunia, Kati vinkkaa.
Katso videolta artikkelin yltä Katin kikka munavoin valmistamiseen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan