Kati leipoi joulutortun todella yllättävään muotoon – tätä et ole vielä kokeillutkaan: "Kääri voipaperiin ja ojenna lahjaksi"

0:30 Toffifee-joulutortut – suklaan ja toffeen täydellinen yhdistelmä tortussa on uusi jouluhitti

Joko olet leiponut syksyn ensimmäiset joulutortut? Hellapoliisi Kati Jaakosen uudessa reseptissä tortut saavat aivan uuden muodon.

Videolla vinkki Toffifee-joulutorttuihin

Joulutorttuja on tähän mennessä taiteltu jos jonkinmoisiin muotoihin. Olet varmasti jo kuullut ainakin lumihiutaletortuista. Tämän joulun hitiksi ovat muodostumassa sen sijaan hauskat kukkatortut.

Mutta miltä kuulostaisi joulutorttu, joka on leivottu patongin muotoon? Idean takana on Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen

– Nyt joulutortut leivotaankin patongin muotoon. Tämä hauska leivonnainen on mainio lahja myös pikkujouluaikaan. Kääri sellofaaniin tai voipaperiin ja ojenna lahjaksi. Täytteeseen voit käyttää erilaisia paistonkestäviä marmeladeja makusi mukaan. Mikäli et omista patonkipeltiä, muotoile foliosta pellille tuet, joiden välissä voit paistaa patongin. Näin se säilyttää paremmin muotonsa, Kati vinkkaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja