Kahvista parempaa yllättävällä kikalla? Hifistelijä testasi ja hämmästyi itsekin: "Se on oudon hyvää"
Kahvihifistelijä testasi, voiko uppopaistetuista kahvipavuista valmistaa kahvia.
Suodatinkahvin keittäminen saattaa tuntua tämän jälkeen hieman tylsältä.
Kahvista kirjojakin kirjoittanut hifistelijä James Hoffmann nimittäin testasi, millaista kahvia tulee, jos kahvipavut paahtamisen sijaan uppopaistaa.
Kokeilevan kahvinkeiton tulos yllätti jopa miehen itsensä.
– Tämä on...hyvää? Se on oudon hyvää, mies ihmettelee videolla keitettyään jauhetuista pavuista suodatinkahvia.
Kokeilu ei mennyt kuitenkaan aivan kaikilta osilta putkeen.
Katso yllä olevalta videolta, miten Hoffmann "paahtoi" pavut ja miten prosessi eteni.
Lue myös: Hanski kaatoi kahviinsa yli kaksi viikkoa sitten "vanhaksi" mennyttä rasvatonta maitoa ja yllättyi
Lähde: CNN
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti