Kahden sekunnin munakikka, joka saa kahvin maistumaan paremmalta – voiko tämä toimia?
Kahden sekunnin munakikasta tuli nettihitti, mutta kaikki kahvinystävät eivät ole vakuuttuneita sen toimivuudesta.
Maito ja sokeri eivät suinkaan ole ainoita keinoja pehmentää kahvin makua. Sekoita kahvinpurujen joukkoon munankeltuaista ja kylmää vettä, niin saat kahvin maistumaan vähemmän kitkerältä! Näin väittää tuore Greatist-sivustolla julkaistu niksi, josta on tullut viraalihitti.
Kananmunan proteiinin väitetään sitovan itseensä kahvinpurujen kitkeryyden. Osa kahvinystävistä on kuitenkin tyrmännyt niksin täysin ”ajan haaskauksena”.
Näin niksi toimii:
1. Sekoita yksi munankeltuainen kahvinpurujen joukkoon. Laita joukkoon myös pieni loraus kylmää vettä.
2. Kaada kiehuvaa vettä seoksen päälle.
3. Valuta kahviseos lävikön läpi niin, että keltuaispalat jäävät lävikköön.
4. Tarjoile.
Lähde: Daily Mail
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan