Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kahden sekunnin munakikka, joka saa kahvin maistumaan paremmalta – voiko tämä toimia?

Shutterstock
Julkaistu 24.02.2017 10:09

MTV LIFESTYLE

Kahden sekunnin munakikasta tuli nettihitti, mutta kaikki kahvinystävät eivät ole vakuuttuneita sen toimivuudesta.

Maito ja sokeri eivät suinkaan ole ainoita keinoja pehmentää kahvin makua. Sekoita kahvinpurujen joukkoon munankeltuaista ja kylmää vettä, niin saat kahvin maistumaan vähemmän kitkerältä! Näin väittää tuore Greatist-sivustolla julkaistu niksi, josta on tullut viraalihitti.

Kananmunan proteiinin väitetään sitovan itseensä kahvinpurujen kitkeryyden. Osa kahvinystävistä on kuitenkin tyrmännyt niksin täysin ”ajan haaskauksena”.

Näin niksi toimii:

1. Sekoita yksi munankeltuainen kahvinpurujen joukkoon. Laita joukkoon myös pieni loraus kylmää vettä.

2. Kaada kiehuvaa vettä seoksen päälle.

3. Valuta kahviseos lävikön läpi niin, että keltuaispalat jäävät lävikköön.

4. Tarjoile.

Lähde: Daily Mail

***

0:26Näin kahvi ei läiky kupista

Lisää aiheesta:

Onko tässä paras tapa valmistaa kahvia? Testasimme ruotsalaisen kananmunakahvin: "Totaalinen yllätys"Nyt meni aamukahvi uusiksi: Helposta kahvijuomasta tuli karanteeniajan valtava viraalihitti – kokeile!Julissa paljastaa kekseliään vinkkinsä: Näin saat lisättyä poppareihin voita ilman ärsyttäviä haittapuoliaHuippukokin helppoa popcorntemppua on kokeiltava: Nerokas tapa valmistaa popparit, eivätkä ne pala!Yllättävä kikka tekee "huonostakin" kahvista paremman makuista: Tätä kannattaa lisätä kahvijauheen joukkoonIlmavaa munakokkelia joka kerta – tällä yllättävällä kikalla onnistut
KahviMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kahvi
  • 8.10.07:44
    Terveys ja hyvinvointi

    Näin kahvin valmistustapa vaikuttaa kolesteroliarvoihin

  • 1.10.07:45
    Ravitsemus

    Onko suodatinkahvi terveellistä? Ravitsemusasiantuntija kertoo faktat

  • 27.8.07:46
    Huomenta Suomi

    Säilytätkö avattua kahvipakettia yli viikon? Toimi näin

  • 26.8.07:45
    Tutkimustulokset

    Nyt selvisi paras aika juoda kahvia

  • 25.8.07:43
    Juomat

    Suodatinpussit loppu – voiko ne korvata talouspaperilla?