Jauhoja vedetään pois markkinoilta: "Ei sovellu herkimmille maitoallergikoille"

Muffinssijauho
Raisio Nutrition Ltd

Erä Raision muffinssijauhoseosta vedetään pois markkinoilta, sillä seos saattaa sisältää maitoa.

Raisio Nutrition Ltd vetää myynnistä erän gluteenitonta jauhoseosta. Tuote kantaa nimeä Provena Gluteeniton suklaamuffinssimix suklaapaloilla.

Takaisinveto koskee kahta erää, jotka tunnistaa parasta ennen -merkinnöistä 15.9. ja 16.9.2015. Tuotteen paino on 300 grammaa. Tuotteet ovat olleet myynnissä kuukauden ajan.

Syynä takaisinvetoon on se, että tuotteen suklaan raaka-aine saattaa sisältää pienen määrän maitoa, josta ei kuitenkaan ole merkintää pakkauksessa. Tuote ei tästä syystä sovellu herkimmille maitoallergikoille.

Kyseiset erät ovat olleet myynnissä koko maassa S- ja K-ryhmän myymälöissä sekä Kokkolan Halpa-Halli Oy:ssä ja Veljekset Keskinen Oy:ssä Alavudella.

Valmistuttaja kertoo, että maidolle allergiset kuluttajat, jotka ovat ostaneet tuotetta, voivat ottaa yhteyttä Raision kuluttajapalveluun.

Lähde: Evira

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.