Itkeäkö vai nauraa? Nainen tilasi papuburgerin – tämän hän sai

vegepurilainen
Tämäntapaista ilmestystä papupurilaisen tilaajat luultavasti odottivat. Kuvituskuva, Shutterstock

Yllä olevan kuvan kaltaista hampurilaista odottanut nainen sai pettyä karvaasti.

Kasvisruokavalio on noussut marginaalista trendiksi, eikä kasvisburgeriakaan tarvitse enää metsästää kissojen ja koirien kanssa. Kaikki kokit eivät kuitenkaan selvästi ole perillä, millainen on vegaanien suosima papuburgeri. Asian selvittäminen esimerkiksi googlettamalla saattaa ilmeisesti olla turhan haastavaa.

Tämä kävi selväksi irlantilaisessa ravintolassa. Kasvisruokavaliota noudattava asiakas tilasi syötäväkseen papuburgerin ja sai eteensä tölkkipavuilla kuorrutettua hampurilaista muistuttavan ilmestyksen.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– En pysty lopettamaan nauramista, nimimerkki @alanahrama kirjoittaa twiitissään jakaman kuvan yhteydessä.

Tölkkipapujen alta pilkistää kuin pilkistääkin pihvi, ja hampurilaismukaelman lisäksi lautaselle oli läiskitty ranskalaisia ja luotaantyöntävän näköistä salaattia.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Hyvä luoja, ei näin. Tältähän papuburgerin juuri kuuluukin näyttää, huoh, kommentoi eräs Twitter-käyttäjä ilmestystä.

Niin, kyseinen papuburgeri tosiaan näyttää lähinnä epätoivoiselta yritykseltä käyttää chili con carnesta ylijääneet pavut. Tällaisesta ei pitäisi joutua maksamaan.

Lähde: Mirror

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!