Härski käännös ravintolan ruokalistassa naurattaa: "Meidän kokki voi tyydyttää sinua"

ravintola ruokalista menu
Kuvituskuva: Ravintolan ruokalista. Shutterstock

Internetin käännöskoneet ovat jälleen tehneet tepposet yhdelle ravintolalle. 

Ilmainen vinkki: Jos työskentelet ravintolassa ja tehtävänäsi on kääntää ruokalista vieraalle kielelle, älä käytä internetin automaattista käännöskonetta tehtävän suorittamiseen. Ellet sitten tee sitä huumoriarvon vuoksi. 

Facebookin Hauskat mainokset -ryhmässä jaettu kuva todistaa, että käännöskoneita käyttämällä ruokalistan saa muovattua aivan uuteen uskoon. 

Kuvan on napannut Lanzarotella vieraillut Aija, jolta meinasi mennä viinit väärään kurkkuun ruokalistaa lukiessa.

– Jos haluatte ruokalaji että se ei ole valikossa, meidän kokki voi tyydyttää sinua kitalaki. Taulukko seuraavana päivänä ja valitse sinua valikko. Kysy henkilöstö, ja mielellämme tehdä se.

Ilmeisesti käännöksellä on tarkoitus kertoa, että ravintolan kokit voivat valmistaa listan ulkopuolisiakin annoksia tilauksesta, jos siitä kysyy etukäteen. 

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!