Härski käännös ravintolan ruokalistassa naurattaa: "Meidän kokki voi tyydyttää sinua"

ravintola ruokalista menu
Kuvituskuva: Ravintolan ruokalista. Shutterstock

Internetin käännöskoneet ovat jälleen tehneet tepposet yhdelle ravintolalle. 

Ilmainen vinkki: Jos työskentelet ravintolassa ja tehtävänäsi on kääntää ruokalista vieraalle kielelle, älä käytä internetin automaattista käännöskonetta tehtävän suorittamiseen. Ellet sitten tee sitä huumoriarvon vuoksi. 

Facebookin Hauskat mainokset -ryhmässä jaettu kuva todistaa, että käännöskoneita käyttämällä ruokalistan saa muovattua aivan uuteen uskoon. 

Kuvan on napannut Lanzarotella vieraillut Aija, jolta meinasi mennä viinit väärään kurkkuun ruokalistaa lukiessa.

– Jos haluatte ruokalaji että se ei ole valikossa, meidän kokki voi tyydyttää sinua kitalaki. Taulukko seuraavana päivänä ja valitse sinua valikko. Kysy henkilöstö, ja mielellämme tehdä se.

Ilmeisesti käännöksellä on tarkoitus kertoa, että ravintolan kokit voivat valmistaa listan ulkopuolisiakin annoksia tilauksesta, jos siitä kysyy etukäteen. 

***

9:27

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja