Fazer toi myyntiin kaksi ikisuosikkia yhdistävän uutuussuklaan – ja nyt sitä jaetaan ilmaiseksi: ”Nyt sinne aamuyöllä jonottamaan”

dumle suklaa fazer
Fazerin Dumle-uutuuslevyä jaetaan ilmaiseksi torstaina Helsingissä. Fazer Suomi, Facebook

Jos Fazerin Sinisen uutuusmaku kiinnostaa, torstaiaamuna kannattaa olla aikaisin liikkeellä.

Jos rakastat Fazerin Sinistä ja Dumleja, Fazerin uutuus on juuri sinua varten! Viime viikolla Fazer kertoi tuovansa vuoden alusta kauppoihin herkullisen uutuuden; Dumlen makuisen suklaalevyn. Jos uutta suklaamakua ei jaksa odottaa ensi vuoden puolelle saakka, ei hätää. Uutuutta on jo nyt saatavilla rajoitetusti. 

– Dumle on Fazerin Sinisen uusi maku. Nyt myynnissä merellä ja ilmassa, ja kaupoissa heti ensi vuoden alussa, Fazerin Facebook-sivuilla kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos Dumle-suklaa kiinnostaa, torstai on se päivä, jolloin kannattaa olla tarkkana. Fazer on nimittäin kertonut jakavansa uutuussuklaata ilmaiseksi sadalle ensimmäiselle Fazer Café Töölön asiakkaalle ostosten yhteydessä.

Uutuutta hehkutetaan somessa

Fazerin sosiaalisen median kanavissa tieto uutuussuklaan jaosta on herättänyt ihmisissä riemunkiljahduksia. Moni suklaanystävä on kuitenkin osoittanut pettymyksensä siitä, että suklaata jaetaan ilmaiseksi vain yhdessä helsinkiläiskahvilassa. 

–  Nyt sinne aamuyöllä jonottamaan, eräässä päivitykseen tulleessa kommentissa todetaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Osa kommentoijista on jo ehtinyt maistamaan uutuutta, ja palaute on pääasiassa positiivista.

– Maistoin eilen tuota suklaa uutuutta. Tykkäsin, mahti paksuja palasia missä pehmeitä toffeenpaloja sisällä, eräs Fazerin Facebook-sivustolle kommentoinut käyttäjä toteaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.