Fazer myöntää mokan – uutuuskeksi livahti julki vahingossa
Kuva uutuuskeksistä livahti Fazerin mukaan julki vahingossa. Valmistajan puolesta tuote oli tarkoitus julkistaa vasta myöhemmin keväällä.
Makuja.fi uutisoi Prisman verkkosivustolta löytyvästä uutuustuotteesta, Fazer Pihlaja-marmeladia sisältävästä Jaffa-keksista. Vaikka tuote oli esillä Prisman verkkosivulla, Fazer ei vielä itse ollut tiedottanut uutuuskekseistä.
Fazerin makeisliiketoiminnan viestintäjohtaja Liisa Eerolan mukaan uutuustuotteen ei vielä ollut tarkoitus päätyä suuren yleisön tietoisuuteen.
– Kyseessä on myöhemmin keväällä myyntiin tuleva uutuuskeksi, jonka kuva livahti vahingossa ennen aikojaan verkkokauppaan. Emme ole vielä julkistaneet tuotetta, Eerola kommentoi tapausta.
Tuote on jo ehtinyt jakaa ihmisten mielipiteet
Uutuuskeksejä ehdittiin jo hehkuttaa somessa, mutta pian keksien julkitulon jälkeen Prisman verkkokauppa Foodie poisti tuotteen sivuiltaan.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Myöhemmin keväällä virallisesti lanseerattava tuote on mielipiteitä jakava herkku, ainakin Facebookin tulleiden kommenttien perusteella. Osan mielestä keksi tulee olemaan ehdoton hitti, osa on taas suhtautunut hieman skeptisesti tuoteuutuuteen.
"Mummot tykkää."
"Epäilen suuresti tätä, mutta täytyy siitä huolimatta varmaan testata."
"Hitti lasteni mielestä jos täytteen maku sama kun nameissa.
Vihreät kuulat oli meidän mielestä huti."
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka