Emilia esitteli siskolleen turkulaisessa ruokakaupassa ananaskoneen toimintaa – eihän se nyt mennyt aivan putkeen: "Et oo tosissas"

Emilia esitteli siskolleen turkulaisessa ruokakaupassa ananaskoneen toimintaa – eihän se nyt mennyt aivan putkeen:"Et oo tosissas" 0:42 Emilia esitteli siskolleen turkulaisessa ruokakaupassa ananaskoneen toimintaa – eihän se nyt mennyt aivan putkeen:"Et oo tosissas"
Katso Emilian siskon kuvaamalta videolta hulvaton tilanne. Video kannattaa katsoa äänet päällä. 

Turkulaisen supermarketin ananaskoneen toimintaa siskolleen esitellyt Emilia unohti prosessissa yhden oleellisen vaiheen. Video kannattaa katsoa äänet päällä. 

Turkulainen Emilia Tuimala lähti siskonsa kanssa ruokaostoksille Kupittaan K-Citymarketiin. Hedelmä- ja vihannesosastolla sisarukset törmäsivät ananaskoneeseen. Kätevä, ananaksen kuoriva ja pilkkova kapistus oli Emilialle jo entuudestaan tuttu, mutta hänen siskonsa ei ollut koskaan nähnyt konetta toiminnassa. 

– Siskoni ei ollut koskaan nähnyt ananaskonetta ja halusi kuvata siitä miehelleen videon innoissaan. Itse olen ennenkin käyttänyt konetta ja aloin sitä sitten ylpeänä esittelemään. Emilia kertoo MTV Uutisten Makuja.fi -ruokasivustolle.

Emilia asetteli ananaksen koneeseen ja hänen siskonsa kuvasi tapahtuman. Kaikki meni hyvin, kunnes Emilia tajusi unohtaneensa yhden oleellisen asian.

– Sitten ananaksia alkoi läsähtelemään maahan ja meinattiin tukehtua nauruun, Emilia nauraa.

Katso Emilian siskon kuvaamalta videolta hulvaton tilanne. Video kannattaa katsoa äänet päällä. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!