13 burgerireseptiä - vaikkapa juhannuksena?

MTV Oy, All rights reserved

Mitäs jos… vetäisit juhannuksen burgerilinjalla? Burgeri on hyvin tehtynä kaikkea muuta kuin epäterveellistä, mutta maku silti täydellistä. Olen koulinut itseäni hissukseen burgerin salaisuuksien sisään ja alkanut ymmärtää, mistä yksinkertainen täydellisyys muodostuu. 

Kriittisin palaute tulee mulle aina vaimolta, joka ei sanojaan kaunistele. Siksi olikin mahtavaa kuulla yksinkertaisimman purilaisen äärellä, että se oli paras, jonka olin tehnyt. Joten kantsii ottaa kulmakiveksi juustoburgerin ohjeet ja jatkaa siitä erilaisiin makukomboihin. Burgeri on yksinkertaisuudessaan rajoittamaton maaperä, mutta sitä pitää vaalia huolella. Keräsin yhteen kaikki burgerireseptini, joista löytyy varmasti suosikki joka lähtöön ja ruokavalioon. 

BURGEREITA JOKA MAKUUN:

KASVIS:

PALEO:

ERIKOIS:

SÄMPYLÄT:

LISUKKEET:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!