Mainos

Ystävyys ei katso kokoa tai lajia: Vuohi ja hevonen rakastavat toisiaan ja matokarkkeja

Hevosen ja vuohen välillä syttyi yllättävä ystävyys. Parivaljakkoa yhdistää rakkaus madon muotoisiin karkkeihin.

Parivaljakosta suurempi on 13-vuotias näytöshevonen Coaster. Se oli niin levoton ja ahdistunut, että sen omistaja päätti hankkia sille seuraa.

Uusi paras ystävä ei ollut toinen hevonen, vaan Buttercup-niminen lihatuotannosta pelastettu vuohi.

Nykyään kaksikko on kuin paita ja peppu, ja tänä päivänä nelivuotias Buttercup rakastaa löhöillä Coasterin selän päällä.

– Coaster ja Buttercup ovat lähes erottamattomat. Ne ovat erossa ainoastaan, kun Coaster on harjoituksissa tai ratsastettavana, kertoo Elizabeth Kerron Washingtonin osavaltiossa sijaitsevasta Legacy Hunters and Jumpers -ratsastuskeskuksesta, jossa Coaster pitää majaansa.

– He ovat matkanneet länsirannikkoa Kaliforniasta Washingtoniin, osallistuen hevosnäytöksiin Buttercupin tarjoten Coasterille jatkuvaa seuraa, hän kertoo.

Yhteinen herkkumaku

Buttercup esiteltiin tulevalle ystävälleen muutaman kuukauden ikäisenä. Coaster ei kuitenkaan välittömästi ollut ihastunut uuteen seuraansa.

– He aloittivat viettämällä päivät yhdessä haassa. Kun Coaster alkoi olla ilkeä Buttercupia kohtaan, tämä karkasi etsimään muita hevosia leikkiseuraksi, Kerron kertoo.

– Coaster ilmeisesti tuli hieman kateelliseksi ja pian toivotti Buttercupin seuran tervetulleeksi.

Nykyään saman pilttuun jakavat ystävykset eivät saa kyllikseen toisistaan. Niillä on nykyään jopa yhteinen makea herkku, madon muotoiset kumimaiset karkit.

Kaksikko oli tallin mukaan niin suloinen, että näille päätettiin perustaa Instagram-tili. Tilillä nähdään säännöllisesti videoita ja kuvia huuliaan nuolevista eläinystävyksistä, jotka hamuavat mieliherkkuaan pilttuun kaiteiden välitse. Seuraajia tilillä on joitakin satoja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.