Mausta kauramurotaikina suklaiseksi, lisää siihen tummaa kaakaojauhetta ja raastettua tummaa suklaata. Tällä samalla ohjeella voit tehdä myös yhden ison piirakan (voideltuun ja leivitettyyn piirakkavuokaan).
12 kpl
1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (400 g)
Täyte:
1 tlk sitruunarahkaa (200 g)
1 tlk maustamatonta kevyttuorejuustoa (200 g)
1 tlk mangososetta (noin 120 g, vauvanruokaa)
Päälle: 200 g mangolohkoja, voi olla säilyke
pieniä sydänkoristeita
Sekoita sulaneeseen taikinaan kaakaojauhe ja suklaarouhe. Vuoraa taikinaa silikoni- tai metallipiirakkavuokien pohjille ja reunoille.
Valmista täyte sekoittamalla aineet keskenään ja jaa täyte vuokiin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20-25 minuuttia vuokien koosta riippuen. Nosta piiraat jäähtymään ritilälle.
Poista varovasti vuoat ja koristele piiraat mangolohkoilla ja halutessasi pienin sydänkoristein.
VINKKI: Kokeile piiraisiin mangon tilalla raikasta tyrnisosetta ja tyrnimarjoja.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy