Yrttikuorrutettu possunfilee

Mie-De-Pain kuorrutettu possunfilee

  • 700 g possun ulkofileetä
  • suolaa
  • pippuria

Ota possunfileestä ylimääräiset kalvot pois.

Suolaa ja pippuroi filee.

mie-de-pain yrttikuorrute

  • 2-3 siivua vaaleata paahtoleipää
  • 1 puntti basilikaa
  • 1 puntti persiljaa
  • 1 puntti ruohosipulia
  • 1 rkl english mustard (colmans) -sinappia
  • suolaa
  • 150 g voita

Valmista yrttikuorrute:

Pilko kaikki ainekset, leikkaa leivistä reunat pois.

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi massaksi. Lisää lopuksi voi.

Levitä mie-de-pain possunfileen päälle ja paista uunissa 175 c asteessa kunnes sisälämpötila on 63 c astetta.

Leikkaa liha viipaleiksi ja valele liha paistoliemellä esille laitettaessa.

Paistetut perunat

  • 12 ruokaperunaa
  • 1 valkosipuli
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 200 g voita
  • suolaa ja valkopippuria
  • 100 g voita viimeistelyyn

Turneeraa eli muotoile perunat.

Paista kattilassa voin, valkosipulin ja rosmariinin kanssa kunnes perunat saavat kauniin värin.

Laita kattila uuniin ja paista perunoita 175 C asteessa n. 20-30 min, kunnes perunat ovat kypsiä.

Poista kattilasta kaikki voi sekä valkosipulit ja rosmariinit.

Nosta perunat työlaudalle ja paina perunat haarukalla litteäksi.

Lisää n. 2-3 rkl voita kattilaan, lisää perunat ja anna voin hiljalleen imeytyä perunoihin miedolla lämmöllä.

Parsa-kinkkulisäke

  • 10 kpl tuoretta vihreää parsaa
  • 4 siivua ilmakuivattua kinkkua
  • 2 salottisipulia
  • paistamiseen nokare voita
  • keitinveteen suolaa

Kuori parsa tukemalla se työpöytää vasten. Jätä nuput.

Leikkaa parsan päästä kovat osat pois.

Keitä suolatussa vedessä n. 5 min.

Jäähdytä parsat kylmässä vedessä.

Hienonna salottisipuli.

Leikkaa ilmakuivattu kinkku suikaleiksi.

Leikkaa parsat saman mittaisiksi.

Lisää pannulle sipulit ja kinkku. Anna kinkun hetken paistua ja lisää vielä parsat pannulle, sekä nokare voita. Älä ruskista.

Lue myös:

    Uusimmat