Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Yrttikalaa (2:lle) ja Rucolaa lämpimänä 26.10.1999

Julkaistu 29.05.2001 15:33

toim. Kati Nappa

Yrttikalaa (2:lle)


300-400 siikaa, kuhaa tai kirjolohta fileenä
tuoretta tilliä, persiljaa,
(sitruuna)basilikaa ja
sitruunamelissaa
ripaus suolaa

Paistamiseen:


tilkka rypsi- tai oliiviöljyä

Hienonna yrtit lasissa saksilla tai veitsellä työlaudalla. Paista kalapalat toiselta puolelta ja käännä. Ripottele pinnalle vähän suolaa ja peitä pinta yrttisilpulla. Yrtit luovuttavat hehkeää makuaan kalaan toisen puolen kypsyessä. Voit valmistaa kalan myös uunissa 180 asteessa 10-15 min. fileen paksuudesta riippuen.
Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita ja nopeasti kypsennettyä ruukkurucolaa ja -pinaattia.

Rucolaa lämpimänä


1-2 ruukkua rucolasalaattia ja/tai
pinaattia
tilkka (oliivi)öljyä
mustapippuria
1-2 rkl mantelirouhetta tai
pinjansiemeniä

Jos kalapannusi on iso, kypsennä kasvikset siinä, jos ei mahdu niin käytä toista pannua. Leikkaa rucola ja/tai pinaatti juuresta ja huuhdo. Ravista vesi vois. Nosta lehdet kuumalle pannulle, jossa on tilkka öljyä.
Anna kypsyä pari minuuttia välillä kääntäen. Mausta mustapippurilla ja mantelirouheella tai pinjansiemenillä. Tarjoa heti. Jos et saa rucolaa, voit valmistaa samalla tavalla nopean lisäkkeen esim raastetusta kesäkurpitsasta ja retikasta. Kaada myös pannulla oleva liemi lautaselle.

Lisää aiheesta:

Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiinejaTätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"Viikkohoroskooppi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • 11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi

  • 08:15
    Asian ytimessä.doc

    Työttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja

  • 06:51
    Hedelmät

    Tätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"