Youtube-supertähden käytös Ballon d'Or -gaalassa raivostuttaa, entinen Valioliiga-jyrä ärähti: "En todellakaan pidä hänestä"

Lionel Messi voitti Ballon d'Orin jo kahdeksannen kerran urallaan.

Entinen Valioliiga-jyrä Charlie Austin ei pitänyt lainkaan Youtube-sensaatio IShowSpeedin käytöksestä maanantaina järjestetyssä Ballon d'Or -gaalassa.

IShowSpeed-taitelijanimellä Youtubessa striimaava Darren Jason Watkins Jr., 18, oli kutsuvieraana paikalla, kun jalkapallomaailman kirkkaimmat tähdet kokoontuivat Pariisiin Ballon d'Or -palkintogaalaa varten.

Speed piti Youtubessa livelähetystä läpi gaalan, ja lähetyksestä poimitut pätkät ovat levinneet laajalti sosiaalisessa mediassa. Lähetys on kerännyt lyhyessä ajassa jo yli 11 miljoonaa katselukertaa. 

21,3 miljoonaa tilaajaa Youtubessa omaavan Speedin käytös gaalassa on kerännyt kuitenkin kritiikkiä.

Cristiano Ronaldon suurfanina tunnettu Speed tyrmistyi suuresti, kun Lionel Messi julistettiin Kultaisen pallon voittajaksi. Youtube-sensaatio ihmetteli valintaa suureen ääneen aiheuttaen pahennusta muilta vierailijoilta.

Valioliigassakin maaleja mättänyt ja tätä nykyä Swindon Townia edustava Charlie Austin kritisoi Speedin käytöstä voimakkaasti.

– Miksi hänet on kutsuttu tuonne? En todellakaan pidä hänestä, enkä siitä, mitä hän edustaa. Ja ennen kuin joku sanoo, että älä seuraa häntä, niin en minä edes seuraa, Austin ärähtää X-tilillään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Novak Djokovic veti höplästä

Speed tapasi gaalan aikana useita supertähtiä ja kohtaamiset tallentuivat hänen livelähetykseensä. Yksi kohtaaminen on herättänyt muita enemmän hilpeyttä.

Yhdysvaltalaistubettaja törmäsi gaalassa tennistähti Novak Djokoviciin, mutta ei tunnistanut häntä. Djokovic päätti naruttaa nuorukaista hilpeällä tavalla.

– Näytät niin tutulta. Mikä sinun nimesi on? Speed tiedusteli Djokovicilta.

– Olen AC Milanin uusi tähti. En ole vielä pelannut, mutta pääsen kehiin seuraavassa pelissä. Lähden hakemaan hattutemppua, Djokovic kujeili.

Lue myös:

    Uusimmat