Yökerho ei myynyt Red Bullia – pettynyt asiakas ryhtyi äärimmäisiin tekoihin: "Aion polttaa jokaisen teistä!"

Brittimies joutui vankilaan uhattuaan sytyttää koko yökerhon tuleen, koska klubilla ei myyty Red Bull -energiajuomaa, kertoo muun muassa Yahoo-sivusto.

38-vuotias brittiläinen Michael Day uhkasi huhtikuussa polttaa Ison-Britannian Wantagessa sijaitsevan Shush-yökerhon maan tasalle, kun hänelle kerrottiin, että ravintolassa ei myydä Red Bull -energiajuomaa.

Sai toista energiajuomaa ja suuttui

Oxfordin rikostuomioistuin sai kuulla, että mies oli saapunut yökerhoon, vaikka oli saanut sinne aiemmin porttikiellon. Hän pyysi saada tölkillisen Red Bullia.

Red Bullin sijaan Michael sai toisen brändin energiajuomaa, ja hänelle kerrottiin, että kyseistä merkkiä ei myydä tässä paikassa. Tämän kuultuaan mies alkoi käyttäytyä aggressiivisesti ja hänet heitettiin pihalle.

Uhkasi polttaa jokaikisen

Valvontakameroista näkyi, miten mies palasi klubille mukanaan 20 litran muovikanisteri, jossa oli bensaa. Hänen nähtiin heittävän bensaa ovea kohti ja sitten heittäytyvän kohti sisäänkäyntiä. 

Bensaa lensi myös joidenkin työntekijöiden vaatteille. Sitten Michael sytytti sytkärin ja huusi: "Aion polttaa jokaisen teistä!" 

Oikeuden istunnossa kerrotiin, että klubilla oli tuona iltana 177 juhlijaa. Kaikki piti evakuoida, kun sisään alkoi leijailla bensan katkua. 

Yli viiden vuoden vankeustuomio

Oikeudelle kerrottiin, että mies ei muista mitään tapahtuneesta. Pidätyksen yhteydessä hän kertoi poliisille juoneensa seitsemän pullollista olutta. Hän sanoi, ettei hänen tarkoituksenaan ollut sytyttää paloa, vaan "pelotella" ihmisiä.

Michael sai tempustaan viisi vuotta ja kaksi kuukautta vankeutta. Hän myönsi yrittäneensä tuhopolttoa ja syyllistyneensä tappouhkauksiin.

Lähteet: Yahoo, Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja