Päihtynyt mies yritti harrastaa seksiä lehtikasan kanssa julkisella paikalla: "Hän ei osaa selittää käytöstään"

7:12
Tiesitkö, että tissuttelu voi johtaa maksasairauteen? Asiasta lisää yllä olevalla videolla.

Hotellin työntekijät näkivät miehen puuhaavan jotain epämääräistä housut kintuissa erään hotellin edustalla Isossa-Britanniassa. Myöhemmin kävi ilmi, että mies oli juonut alkoholia ja vetänyt huumeita. Erikoisesta puuhailusta kertoo muun muassa New York Post -sivusto.

Poliisit pidättivät 26-vuotiaan brittiläisen Michael Golsorkhin syyskuussa, kun tämä oli yrittänyt harrastaa seksiä lehtikasan kanssa hotellin lähellä Stockportissa. 

Työntekijät huomasivat epäilyttävästi käyttäytyvän miehen

Nimettömänä pysytellyt hotellin työntekijä kertoi Daily Mailin tutkimissa oikeuden asiakirjoissa seuraavaa: ”Minä ja työkaverini olimme tietoisia siitä, että joku mies käyttäytyi epäilyttävästi hotellin parkkipaikalla lähellä pääsisäänkäyntiä.”

Työntekijä kollegoineen näki miehen housut kintuissa. 

”Näimme hänen takapuolensa. Hän oli noin auton mitan päässä minusta, ja hän näytti siltä kuin olisi yrittänyt harrastaa seksiä”, työntekijä kertoi.

”Huusin, että mitä ihmettä hän tekee, ja silloin hän nousi ja veti housut ylös ja meni istumaan puskiin.”

Työntekijät soittivat poliisit. Kymmenen minuuttia myöhemmin Michael tuli poliisien pyynnöstä esiin.

Erikoista hetkeä todistivat paitsi jotkut hotellin asukkaat myös läheisen pubin ruokailijat, jotka näkivät kaiken ikkunasta.

Sekoilun syynä alkoholi ja huumeet

Syy miehen erikoiselle käytökselle selvisi myöhemmin: hän oli juonut alkoholia ja vetänyt huumeita, muun muassa kokaiinia ja kannabista.

Puolustuksen asianajaja Neville Warburton kertoo, että miehellä ei ole mitään muistikuvaa tapahtuneesta. Mies oli häpeissään kuultuaan sekoilustaan.

– Hän ei osaa selittää käytöstään. Hän on todella nolostunut.

Kahdeksan viikon kakku ja sakot

Tapausta käsiteltiin oikeudessa viime viikolla. Oikeudelle näytettiin tapahtuneesta kuvattu kännykkävideo. Michael myönsi syyllistyneensä siveettömään käytökseen julkisella paikalla ja siihen, että hänellä oli ollut hallussaan kannabista.

Tuomari nuhteli Michaelia ja käski tätä hakemaan apua. Hän antoi miehelle kahdeksan viikon vankilatuomion. Michael joutuu myös maksamaan 122 puntaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja