Mainos

Ylöjärvellä kadonnutta pikkupoikaa etsitty läpi yön

Pirkanmaalla Ylöjärvellä eilen kadonnut 8-vuotias Arttu Ollila on edelleen kateissa.

Kadonneen löytämiseksi on yön aikana suoritettu etsintöjä Ylöjärven Metsäkylän alueella.

– Henkilö on edelleen kateissa. Yön aikana on suoritettu etsintöjä Ylöjärven Metsäkylän alueella. Mukana etsinnöissä on ollut vapaaehtoinen pelastuspalvelu, Rajavartiolaitoksen helikopteri sekä useita poliisipartioita, vanhempi konstaapeli Ville Korhonen Nokian poliisista kertoo MTV3 Uutisille.

Pojan etsintöjä jatketaan aamulla.

– Kun päivä valkenee, niin ihmisten havaintoja alkaa varmasti tulla enemmän. Mutta täytyyhän etsintärinkiä laajentaa ja käydä valoisassa tuttuja paikkoja läpi, missä poika on yleensä ollut ja tarkastaa tiettyjä asioita.

Korhosen mukaan kadonnut poika on nähty viimeksi eilen iltapäivällä, kun hän lähti kaverinsa luota Pöllökujalta. Sen jälkeen hänestä ei ole varmaa havaintoa.

Kadonnut poika on noin 130 senttimetriä pitkä ja pukeutunut vihreään takkiin sekä mustiin housuihin. Poliisi pyytää soittamaan havainnot kadonneesta hätänumeroon 112.

Aamulehden mukaan poliisi pyytää Ylöjärven Metsäkylän asukkaita tarkistamaan pihansa ja pihoissa olevat vajat ja katokset. Poika on saattanut hakeutua kylmältä suojaan jonkun vajaan tai autokatokseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.