Yllätyspudotus Myyrä-ohjelmassa: "Porukka pärjää paljon paremmin, kun en ole siellä"

Myyrä-ohjelmassa nähtiin jälleen tunteikas pudotus, kun irina joutui jättämään kilvan.

Myyrä-ohjelman kilpailijat lyötiin jälleen ällikällä, kun selvisi, että Irene joutuu lähtemään kotiin. Kilpailijat olivat silminnähden yllättyneitä siitä, kuka joutui lähtemään kotiin neljäntenä.

– Irenen lähtö oli kyllä mulle iso yllätys. En olisi uskonut missään tapauksessa. Ehkä yhtä suuri yllätys kuin Joonaksen lähtö aikaisemmin. Tuli puskista, Juho huokasi hämmentyneenä.

Irene itse kokee, että hänen taistelutahtonsa puuttuminen jatkossa tulee vain helpottamaan muiden kilpailijoiden taivalta.

– Nyt, kun jätän tämän joukon ja ryhmä tiivistyy seitsemään, niin luulen, että porukka pärjää itse asiassa paljon paremmin, kun en ole siellä kiusaamassa ja härnäämässä ja ärsyttämässä ja piruilemassa koko ajan, Irene totesi.

Yksi ohjelman kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen.

Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Myyrä MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat