Yllätyskisa kuulijoille – Anssi Kela palkitsee fanejaan kymppitonnin kitaralla

Muusikko Anssi Kela arpoo kuulijoidensa kesken 9000 euron arvoisen kitaran.

Perjantaina alkavassa Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva Anssi Kela kertoo kotisivuillaan, että aikoo lahjoittaa jollekin kuulijalleen lähes kymppitonnin arvoisen kitaran.

Kela pyytää fanejaan lataamaan yhteisöpalvelu Youtubeen omia versioitaan hänen uuden Nostalgia-albuminsa kappaleista. Eniten YouTube-näyttöjä määräaikaan mennessä kerännyt video voittaa ainutlaatuisen tilaustyönä valmistetun Martinin akustisen kitaran.

Kela kertoo saaneensa inspiraation kisalle Vain elämää -sarjan kuvauksien aikana. Kela nautti ohjelman nauhoituksissa niin paljon kollegoidensa versioista omista biiseistään, että halusi kuulla myös faniensa versioita omistaan.

Kisaa varten Kela teetti kaksi erikoiskitaraa, joissa on muun muassa vintage-tyylinen virityskoneisto sekä avonaisemman soinnin takaava rimoitus.

– Nyt puhutaan ehkä siisteimmästä palkinnosta ikinä: voit voittaa itsellesi Martin-merkkisen akustisen kitaran. Eikä kyseessä ole edes mikä tahansa Martin, vaan custom-kitara, jollaisia on maailmassa vain kaksi kappaletta: toinen minulla ja toinen kenties sinulla, Kela kirjoittaa sivuillaan.


Lue myös:

    Uusimmat