Yllätys suorassa lähetyksessä! Pete Parkkonen hyppäsi mukaan Putouksen sketsiin – omisti esityksensä kaikille naisille

6:05

Pete Parkkonen hyppäsi mukaan Putouksen sketsiin. Uutta musiikkia julkaiseva mies omisti esityksensä kaikille naisille, jotka ansaitsevat jotain parempaa. 

Putouksessa nähtiin sketsi, jossa Raija-niminen nainen (Pilvi Hämäläinen) oli jo pitkään odottanut Pertti-mieheltään (Antti Tuomas Heikkinen) kosintaa. Ovathan Raija ja Pertti olleet yhdessä jo 15 vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta sekä asuntolaina.

Romanttinen illallinen ei ollut lainkaan niin romanttinen kuin Raija oli odottanut. Pertti käyttäytyy kuin lapsi ja heittelee Raijaa leivämuruilla. 

Yhtäkkiä viereisessä pöydässä Pete Parkkonen kääntyy katsomaan tapahtumia, erityisesti Raijaa. Parkkonen kantaa Raijan lavalle mukanaan ja esittää uuden singlensä Voimaa ja valoa.

– Anteeks, mä en voinut olla kuulematta tätä teidän keskustelua. Mä haluan Raija sanoa sulle, että kaikki miehet ei oo niinku toi Pertti. 

– Tää on omistettu kaikille naisille. Mutta erityisesti sulle, Raija. 

Kuuntele videolta Pete Parkkosen uusi single!

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.