Yllättävät F1-jäähyväiset? Romain Grosjean saattaa ajaa Mercedeksellä

Järkyttävästä onnettomuudesta toipuva Haasin Romain Grosjean saattaa ajaa viimeistä kertaa F1-autoa Mercedeksen ratissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tämän viikonlopun Sakhirin GP:stä sivussa oleva Grosjean on ilmoittanut, että jos hän ei pysty ajamaan kauden ensi viikolla päättävässä Abu Dhabin GP:ssä, hän yrittää saada viimeisen F1-kokemuksensa muulla tavoin.

– Olisi kaunis tarina mennä Abu Dhabiin. Jos en pysty siihen, tulen soittamaan jokaiselle yksittäiselle F1-tiimille ja katsomaan, jos joku tarjoaisi minulle yksityistestin tammikuussa tai näin, jotta hyppäisin takaisin autoon ja saisin 10–15 kierrosta itselleni, Grosjean sanoi The Racen mukaan.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff lupaa, että mestaritiimi on valmis tarjoamaan Grosjeanille tilaisuuden.

– Jos me saamme tehdä tämän, eikä mikään tiimeistä, joissa hän on ajanut, tarjoaisi hänelle sellaista mahdollisuutta, me tekisimme sen, Wolff sanoi.

Grosjean on ajanut F1-urallaan Renault’lla 2009, Lotuksella 2012–15 ja sen jälkeen Haasilla. Tallissa ei kuitenkaan ollut tarjolla jatkoa, ja ranskalaisen taival F1-kisakuskina on päättymässä tähän kauteen.

Grosjean optimistinen ensi viikonlopusta

Grosjeanin loppukauden kuviot menivät uusiksi viime viikonlopun pahan onnettomuuden jäljiltä, kun hän osui Bahrainin GP:ssä metalliseen turva-aitaan 220 kilometrin tuntinopeudella ja joutui liekkimeren keskelle. Ranskalainen uskoo kuitenkin toipuvansa palovammoistaan kisakuntoon ensi viikonlopuksi.

– Oikea käsi tulee olemaan 100-prosenttisen valmis. Vasemman käden voimat ja liikkuvuus paranevat päivä päivältä, Grosjean sanoi perjantaina.


Lue myös:

    Uusimmat