Yllättävä liike: Barcelonan tähtihyökkääjä Luis Suárez siirtyy Madridiin, sopimus jo tehty

Barcelonan kaikkien aikojen kolmanneksi kovin maalitykki Luis Suárez jatkaa uraansa Atlético Madridin riveissä. 33-vuotias uruguaylainen on espanjalaislehtien mukaan tehnyt jo sopimuksen uuden seuransa kanssa.

Ennen kauden alkua Barcelonan uudelta päävalmentajalta Ronald Koemanilta tylyn viestin tarpeettomuudestaan saanut Suárez on löytänyt uuden kodin Diego Simeonen luotsaamasta Atléticosta.

Suárezilla oli Barcelonan kanssa tehdystä sopimuksesta vielä vuosi jäljellä, mutta hyökkääjä pääsi sopimukseen seuran kanssa sen purkamisesta.’

Espanjalaislehti Mundo Deportivon mukaan Suárez, joka oli Barcelonan toiseksi paras maalintekijä viime kaudella Lionel Messin jälkeen, on tehnyt Atléticon kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Suárezia huhuttiin aiemmin italialaisjätti Juventuksen riveihin, mutta uruguaylaisen siirron esteenä saapasmaahan oli se, ettei hänellä ole EU-passia.

Aiemmin Liverpoolia, Ajaxia ja Groningenia Euroopassa edustanut Suárez iski Barcelonassa huimat 198 maalia 283 ottelussa syksystä 2014 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja