Ylivoimainen "isävitsi" naurattaa somessa – isä pilaili hillittömällä tavalla tyttärensä kosintahetkellä

0:54

Amerikkalaisisän hulvaton "isävitsi" tämän tyttären kosintahetkellä on naurattanut jo satoja tuhansia ihmisiä Twitterissä.

Katso myös ylläolevalta videolta toinen hauska kosintatilanne, jossa nainen ei tajunnut poikaystävänsä aikeita!

Nevadalainen pariskunta Levi Bliss ja Allison Barron ehtivät seurustella kaksi vuotta, kun he vastikään menivät kihloihin, kertoo BuzzFeed News. Allison sai yllättyä, kun Levi polvistui maahan ja kosi naista.

Romanttisessa tilanteessa oli mukana pariskunnan lisäksi heidän koiransa – mutta myös Allisonin isä. Isä päätti juhlia tilannetta omalla tavallaan ja tekikin käytännön pilan tuoreelle kihlaparille.

Allison jakoi kuvat tapahtuneesta sosiaaliseen mediaan kuvatekstillä: ”Isälläni oli muita suunnitelmia...”

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Allisonin isä siis seisoi kukkulalla kosintahetkellä pitäen korkealla kylttiä, jossa luki "sano ei".

"Tällainen on vain isäni persoonallisuus"

Allison selventää vielä BuzzFeed Newsille, että isä todella vitsaili ja todellisuudessa rakastaa Leviä. Allisonin mukaan hänen isänsä ja sulhanen ovat hyvin läheisiä.

– Olemme menneet monille retkille yhdessä, ja he kaksi ovat myös ennen tätä vain henganneet yhdessä, pelanneet tennistä, ajaneet mopoja ja harrastaneet muita aktiviteetteja, Allison kertoo.

– Tällainen on todella vain isäni persoonallisuus. Meillä on todella läheinen perhe, ja hän on laskenut tällä tavoin leikkiä aiemminkin.

Allisonin mukaan kosinta sai hänet kyyneliin, mutta isän kyltin näkeminen sai hänet välittömästi repeämään nauruun. Pariskunta tunsi Allisonin isän niin hyvin, että he tiesivät heti kyseessä olevan hauskan vitsin.

Twitterissä julkaisu on levinnyt laajalle ja huvittanut jo satoja tuhansia käyttäjiä. Twiitti keräsi jo muutamassa päivässä yli 220 000 tykkäystä ja 65 000 jakoa.

Lähteet: BuzzFeed News, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja