Sastamalan kuolonkolarin uhriluku nousi neljään – poliisi epäilee: onnettomuutta edelsi ylinopeus ja ohittelu

Sastamalassa viime lauantaina ohitustilanteessa tapahtunut vakava liikenneonnettomuus on vaatinut neljännen kuolonuhrin, kertoo poliisi.

Ohittajaa vastaan tulleen henkilöauton noin 70-vuotias kuljettaja kuoli myöhään keskiviikkoiltana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Valtatiellä 11 tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa kolme uhreista menehtyi onnettomuuspaikalla. Kaksi henkilöä on edelleen sairaalahoidossa.

Neljäs kuolonuhri oli ohitustilanteessa vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja. Auton matkustaja on edelleen sairaalahoidossa. Ohittaneen ajoneuvon yksi matkustaja on myös edelleen sairaalahoidossa.

Kolme muuta onnettomuudessa menehtynyttä olivat ohittaneen auton kuljettaja ja yksi matkustaja sekä vastaan tuleen auton perässä ajanut moottoripyöräilijä, joka törmäsi kolaroineisiin autoihin.

Poliisi on kuullut tapahtumaan liittyen todistajia. Niiden perusteella epäillään, että onnettomuutta edelsi ohittaneen auton ja ohitustilanteessa olleen taaemman ohitettavan auton kesken huomattavaa ylinopeudella ajamista ja ohittelua.

Poliisin tietojen mukaan ylinopeudella ajoa ja ohittelua oli tapahtunut jo useita kilometrejä ennen onnettomuuspaikkaa.

Poliisi pyytää tienkäyttäjien havaintoja kahden tumman henkilöauton poikkeavasta liikennekäyttäytymisestä lauantailta 8.5.2021 kello 17–18.15 väliseltä ajalta valtatieltä 11 välillä Pori-Kiikoinen, Putaja. Autot olivat merkeiltään Mercedes-Benz ja BMW.

Havainnot voi ilmoittaa Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja