Mainos

Yli sata ihmistä jäi kiinni huumeista Konemetsä-festivaaleilla

Yli sata ihmistä jäi kiinni huumeista viikonvaihteessa Varsinais-Suomessa järjestetyillä Konemetsä-Festivaaleilla.

Poliisin mukaan pääosaa rikoksista tutkitaan huumausaineen käyttörikoksina ja lisäksi tutkitaan muutamaa huumausainerikosta. Takavarikoiduista huumeista suurin osa oli kannabistuotteita, mutta myös LSD:tä ja ekstaasia takavarikoitiin useammalta henkilöltä.

- Suhteutettuna väkimäärään, niin kyllä mun täytyy sanoa, että olen aika surullinen tästä määrästä. Jos otetaan esimerkiksi Turussa järjestettävä Ruisrock, jossa arvion mukaan oli 60 000 - 70 000 ihmistä, siellä huumausainerikoksia paljastui 20 kappaletta. Ja nyt tämän viikonlopun Konemetsä-tapahtumassa, jossa oli enintään 4000 - 5000 ihmistä, niin rikoksia tuli ilmi reilu sata kappaletta. Niin onhan se suhdeluku aika huolestuttava, toteaa ylikonstaapeli Janne Aro-Heinilä Turun poliisista.

Tapaukset paljastuivat Varsinais-Suomen poliisin, tullin, rajavartiolaitoksen ja vankilan viranomaisten yhteisessä tehovalvonnassa.

Kiinnijääneet olivat enimmäkseen nuoria aikuisia. Epäiltyjen joukossa oli myös muita kuin suomalaisia.

Elektronisen musiikin Konemetsä-festivaalit järjestettiin Marttilassa Varsinais-Suomessa. Muilta osin tapahtuma sujui poliisin mukaan rauhallisesti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.