Mainos

Yli 40 näytöstä elokuun loppuun – "Suokin" teatterikesä on nuoren näyttelijän unelma ja hikinen urakka

2:15

Seitsemän veljestä on totaalinen ja veljesnäyttelijöille rankka näytelmä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Kovin ponnistus on Juhania esittävällä Santtu Karvosella. Vanhin veli heiluu suuna päänä pitämässä orpoa poikalaumaa kurissa.

– Läpimenon jälkeen tietää tehneensä, huokaa hikinen näyttelijä Santtu Karvonen

Miten tämä kaveri, Juhani, pysyy kasassa? Karvonen ratkeaa nauruun.

– Eihän kaveri pysy kasassa. No, täysin veljesten ansiosta pysyy. Kovasti se uhoaa ja tunteilee, mutta kyllä vastavoimat ovat kovat pudottavat viisastelijan maan pinnalle, kuvailee Karvonen.

Kovasti tapellaan – sydämellä!

– Hirveitä uhoajia ovat kaikki, mutta sitten kun tulee naisia ja naima-aatoksia vastaan, menee sormi suuhun kaikki ovat kuin pikkupoikia. No jotain vapauden illuusiota tässä elätellään. Että kukaan ei tulisi ulkopuolelta sanelemaan, miten pitäisi elämää elää. Sitä kohti mennään.

Seitsemää veljestä on pidetty äijänäytelmänäkin, paloviinaa kaatuu kurkusta ja Toukolan sällien kanssa tapellaan. Mutta sisimmältään veljekset eivät ole pahoja eivätkä öykkäreitä. Kovasti vain pitää omaa paikkaansa lukkarin ja vallesmannin kurituksen edessä puolustaa. Periksi ei anneta – ja naisen edessä nöyrrytään.

Koko kesä hämärällä näyttämöllä - ihanaa!

– Venlan kosintakohtaus on niin hauska, hymyilee tätä aika ajoin kiroilevaa ja messuavaa kaunokaista esittävä Pihla Pohjolainen.

– Ihastuminen on niin inhimillistä. Ollaan ujoja ja nähdään se ihastumisen kohde jumalhahmona. Tämä ei ole millään lailla naista kaventavaa. Näinhän kokevat sekä naiset että miehet.

Näyttelijöillä on alkanut melkoinen putki Suomenlinnan katetun linnoitusnäyttämön hämärässä.  Elokuun loppuun, liki 50 näytöstä. Sentään viikon mittainen loma heinäkuussa. Näyttelijäksi opiskeleva Pihla Pohjolainen ei valita, päinvastoin. Hän elää nyt unelmiensa kesää.

– Kokea legendaarinen ”Suokin” teatterikesä näyttämöllä! Tämä on aivan mahtavaa!

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja