Yleisöryntäys NHL:n erityisotteluun – lähes 80 000 katsojaa todisti vavahduttavaa trilleriä

Kaapo Kakko alustaa maalin NHL:n ulkoilmaottelussa 0:29
Näin New York Rangersin Kaapo Kakko alusti avausmaalin NHL:n ulkoilmaottelussa jättiyleisön edessä.

Newyorkilaisjoukkueiden Islandersin ja Rangersin välinen ulkoilmaottelu keräsi jääkiekon NHL:n historian kolmanneksi suurimman yleisön. Taistoa seurasi paikan päällä lähes 79 700 katsojaa.

Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen jatkoajalla Rangersin 6–5-voittoon.

Rangers kiri kolmannessa erässä täpärästi tasoihin 5–3-johtoon kivunnutta Islandersia vastaan. Ottelu venähti jatkoajalle Rangersin Chris Kreiderin ja Mika Zibanejadin kolmannen erän loppupuoliskolla tekemien ylivoimamaalien myötä.

Jatkoaikaa ehdittiin tahkota vain kymmenen sekuntia, kun Rangersin hyökkääjä Artemi Panarin laukoi joukkueensa voittoon.

Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko kirjautti syöttöpisteen Erik Gustafssonin onnistumisesta. Gustafssonin avausmaali syntyi, kun ottelun ensimmäistä erää oli pelattu vain puolisentoista minuuttia.

Katso Kakon alustama Gustafssonin maali ylälaidan videolta.

Rangers venytti voittoputkensa nyt jo seitsemän ottelun mittaiseksi.

Colorado löi Arizonan

Colorado Avalanche puolestaan päihitti vieraansa Arizona Coyotesin luvuin 4–3.

Arizonan paidassa pelaavalla suomalaishyökkääjä Matias Maccellilla oli mailansa pelissä kahdessa joukkueensa maalissa. Maccelli nappasi syöttöpisteen arizonalaisten toisesta ja kolmannesta osumasta.

Coyotes siirtyi toisessa erässä Logan Cooleyn laukomalla maalilla 3–2-johtoon, mutta isäntäjoukkue onnistui tasoittamaan tilanteen parisenkymmentä sekuntia myöhemmin.

Devon Toewsin osuma sinetöi Coloradon voiton kotiyleisön edessä, kun viimeistä erää oli luisteltu päälle 13 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat