Yleisö buuasi pisteille – Sointu Borgilta tiukka kuittaus TTK-tuomareille

Sointu & Henkka - Haaveissa vainko oot mun 6:25
Katso Sointu Borgin ja Henri Tannerin foxtrot yllä olevalta videolta.

Sointu Borgin ja Henri Tannerin saamat TTK-pisteet saivat yleisön buuaamaan.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljännessä suorassa lähetyksessä sunnuntaina 1. lokakuuta teemana on Suomi-vintage. Tanssilajeina lähetyksessä nähdään quickstep, hidas valssi, tango, foxtrot sekä wieninvalssi.

Sointu Borgin  ja hänen tähtiopettajansa Henri Tannerin  tanssina oli tällä kertaa foxtrot. Heidän kappalevalintansa oli Riki Sorsan kappale Haaveissa vainko oot mun

Esityksen jälkeen juontaja Vappu Pimiä tiedusteli Borgilta, mistä tämä haaveili tuolla hetkellä. Kysymykseen saatiin suora vastaus. 

– Kaljasta ja kebabista. Kovaa treeniä, Borg totesi. 

Tuomareista Jorma Uotinen totesi, että koreografiassa oli hienoja elementtejä ja Borgin illan look oli upea. Tanssi jäi itsesään hänen mukaansa kuitenkin hieman tahmeaksi, ja Uotinen kertoi jääneensä kaipaamaan enemmän liukua. 

– Tänään nyt ei olisi hattu ihan lentänyt, vaikka uljas pari onkin. 

Jukka Haapalainen kiinnitti huomiota jalkojen tekniikkaan. Hän myös totesi, että Borgin ja Tannerin välillä tapahtui hieman "säröä, joka ei välttämättä siihen kuulu". Haapalainen kehui, että Borg sai esitykseen kuitenkin ylväyttä. 

Samaa mieltä ylväydestä oli Helena Ahti-Hallberg. Tämä kehui Borgia siitä, että hän oli parantanut oman pituutensa sekä ulottuvuuksiensa hyödyntämistä. Jalkatyö kuitenkin sai kritiikkiä. 

– Jos jalkatyö ei toimi kunnolla, se on kuin autolla ajaisi kuoppaista tietä.

Borg ja Tanner saivat pisteitä yhteensä 17, joka sai studioyleisön buuaamaan. Borg itse totesi, että hänen mielestään tuomarit ovat olleet varsinkin häntä ja Tanneria kohtaan erityisen tiukkoja. 

– Nuoret, älkää antako minkään ulkopuolisen määrittää teitä, tärkeintä on, että menette eteenpäin ja selkä suorassa, Borg muistutti pisteet saatuaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat