Yläpesään! Kapteeni Koivu kumautti – Wild käänsi NHL-trillerin

Kapteeni Mikko Koivu onnistui maalinteossa, kun hänen edustamansa Minnesota Wild juhli 4–3-voittoa Toronto Maple Leafsista jääkiekon NHL:ssä.

Trillerimäinen ottelu alkoi Wildin kannalta karulla tavalla, kun Mitchell Marner nosti kiekon rystyllään häkkiin vain seitsemän sekunnin pelin jälkeen. Marner lisäsi höökiä kuudennella peliminuutilla John Tavaresin tarjoiltua pelivälineen viimeisteltäväksi takatolpalle.

Wild nousi kuitenkin tasoihin, kun ensin ensimmäisen erän puolivälissä maalasi Charlie Coyle, ja Koivu napautti 2–2-kaapin toisessa erässä.

Koivu seurasi Jared Spurgeonin laukauksen irtokiekon ja latasi kiekon voimalla yläpesään yli selällään maanneen Toronto-maalivahti Michael Hutchinsonin (video NHL:n verkkosivuilla).

William Nylander palautti Toronton johtoon, mutta Jared Spurgeon ja Zach Parise nostivat maaleillaan Minnesotan rinnalle ja ohi, voittoon.

Reilut 19 minuuttia peliaikaa saaneelle Koivulle hänen iskemänsä osuma oli kauden kuudes. 34 ottelusta hänellä on kasassa tehot 6+18=24.


Lue myös:

    Uusimmat