Mainos

Yksi löytynyt kuolleena Turun rajun tulipalon jäljiltä

Turussa Virusmäentiellä palaneesta pienkerrostalosta on löytynyt yksi kuollut, kertoo päivystävä palopäällikkö Mika Viljanen.

Palo näyttää alustavien tietojen mukaan lähteneen liikkeelle rajusti.  

Pelastuslaitos ei kerro tarkempia tietoja vainajasta.  

Palon jäljiltä on ollut kateissa kolme talon asukasta, joista yksi on edelleen tavoittamatta. Toinen kateissa ollut tavoitettiin omaisten kautta muualta kuin talosta.  

Palon syttymissyystä ei ole toistaiseksi tietoa. Viljasen mukaan syyn selvittämisessä on iso työ, koska rakennus on palanut niin pahasti.  

Onnettomuustutkintakeskus ryhtyy tutkimaan tulipaloa.  

– Odottelemme tutkijoiden saapumista Turkuun tänään, Viljanen kertoo.  

Keskus selvittää tapahtumien kulkua, samankaltaisten rakennusten turvallisuutta ja viranomaisten toimintaa. Paikkatutkintaa tehdään muiden viranomaisten kanssa.  

Yöllä syttynyt talo sijaitsee Raunistulassa noin kilometrin päässä keskustasta. Rakennus on kaksikerroksinen vanha puutalo, jossa on useita sisäänkäyntejä. Viljasen tietojen mukaan rakennus on kiinteistöosakeyhtiö, jossa on ollut asuntoja vuokralla.  

Pelastuslaitos jatkoi palon jälkisammutusta ja raivausta vielä puolenpäivän jälkeen. Taloon ei ole vielä päästy sisälle.  

Kahdeksan asukasta altistui savulle palossa, ja heistä kuusi vietiin sairaalahoitoon. Sosiaalitoimisto on järjestänyt osalle asukkaista väliaikaismajoitusta, poliisi kertoo.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.