Vakavasti Hangon traagisessa veneturmassa loukkaantunut ihminen kuoli vammoihinsa, toinen loukkaantunut on sairaalassa – poliisi tutkii onnettomuuden syitä

Vakavasti Hangon traagisessa veneturmassa loukkaantunut ihminen kuoli vammoihinsa – silminnäkijä kuvaili tapahtumien etenemistä 3:34
Katso videolta miten vakava veneturma tapahtui – silminnäkijä kertoo tapahtumien etenemistä MTV:lle.

Hangossa tänään tapahtuneessa vakavassa veneonnettomuudessa vakavasti loukkaantunut ihminen on kuollut. Turma tapahtui Poker Run-venetapahtumassa.

Kilpavene törmäsi tapahtumassa huviveneeseen, jonka kyydissä oli neljä ihmistä. Kaksi huviveneessä ollutta ihmistä loukkaantui, joista toinen vakavasti. Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan vakavasti loukkaantunut kuoli saamiinsa vammoihin. Toinen onnettomuudessa loukkaantunut henkilö on sairaalahoidossa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä. Onnettomuuspaikalla oli poliisin lisäksi pelastuslaitoksen, merivartioston ja vapaaehtoisen meripelastusseuran yksiköitä.

Tutkinta on alkuvaiheessa, ja rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Onnettomuustutkintakeskus on myös aloittanut oman tutkintansa asiassa.

Lue myös:

    Uusimmat