Mainos

Yksi Bandidoksen jäsenistä otettu kiinni, kaksi etsintäkuulutettu

Poliisi suoritti kotietsinnän moottoripyöräjengi Bandidoksen kerhotiloissa Lohjalla tänään iltapäivällä. Paikalla kävi toistakymmentä poliisia ja kerhon tilat eristettiin useaksi tunniksi.

Kotietsintä liittyi aiemmin kesällä tapahtuneeseen pahoinpitelyyn. Poliisi on ottanut pahoinpitelystä epäiltynä kiinni yhden kerhon jäsenen. Miehen kuulustelut olivat puoli kahdeksan aikaan alkamassa. Poliisi pitää miehen pidättämistä hyvin todennäköisenä, sillä rikosnimikkeet ovat vakavia.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Paasio Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoi, että keski-ikäinen lohjalainen mies teki aiemmin kesällä tapahtuneesta pahoinpitelystä rikosilmoituksen tänään.

Pahoinpidelty ei ole moottoripyöräjengin jäsen. Pahoinpitely ei tapahtunut kuitenkaan kerhon tiloissa, eikä sen motiivia vielä tiedetä. Tapahtumapaikka ja -aika ovat Paasion mukaan tänään selkiytyneet jonkin verran, mutta enempää hän ei keskeneräistä tutkintaa kommentoi.

Kiinniotettu on uhrin tapaan keski-ikäinen mies, jonka poliisi löysi muualta ulkoa. Pahoinpitelystä epäillään kiinniotetun lisäksi kahta muuta jengin jäsentä, jotka poliisi on etsintäkuuluttanut. Poliisi teki iltapäivän aikana kotietsinnän myös toisen etsintäkuulutetun kotiin, josta löytyi pieni määrä marihuanaa.

Paasion mukaan poliisi löysi kerhon tiloista kolme käsiasetta, joiden uskotaan olevan laittomia.

Poliisioperaatio kesti tänään kaikkiaan reilut neljä tuntia. Operaatio oli ohi noin kello 16.30 ja kerhon tilat vapautettiin jälleen jäsenten käyttöön. Bandidoksen kerhotilat Lohjalla sijaitsevat Kalkkiradantiellä Virkkalan kaupunginosassa.

Poliisi tutkii aiemmin kesällä sattunutta tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.