Yhdysvaltoihin muuttaneen Salkkarit-tähti Mia Ehrnroothin lapset oppivat uuden taidon: "Nyt he leikkivät englannin kielellä kotona"

7:23
Tällainen on Yhdysvaltoihin muuttaneen Salkkarit-tähden normaali arkipäivä – Mia Ehrnrooth kertoo kuulumisiaan videolla.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth muutti maaliskuun alussa miehensä ja kahden lapsensa kanssa Yhdysvaltoihin kolmeksi kuukaudeksi.

Salatut elämät-tähti Mia Ehrnrooth elää uutta jännittävää elämänvaihetta parhaillaan. Näyttelijä muutti maaliskuun alussa miehensä ja kahden päiväkoti-ikäisen lapsensa kanssa kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin Texasiin, Austiniin.  

Kyseessä on kolme kuukautta kestävä perhevapaa, jonka aikana avioparin lapset pääsevät paikalliseen päiväkotiin oppimaan sellaisia taitoja, joita he eivät välttämättä Suomessa oppisi.

Nyt tähti kertoo kuulumistaan rapakon takaa.

– Lapset aloittivat täällä paikallisessa päiväkodissa. On lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Täällä ei ole sellaisia totutteluvaiheita. Lapset vietiin sinne ja Ekana päivänä luokkahuoneeseen sai vanhemmat tulla saattamaan ja heti seuraavan päivänä ei, Ehrnrooth kuvailee.

Lapset ovat pystyneet nappaamaan englannin kielen haltuun nopeasti. Vanhemmat tekivät uudelle kielelle ensin hyvän pohjatyön jo Suomessa.

– Otettiin tietoisesti käyttöön jo aiemmin. Meillä on aina katsottu kaikki piirretyt ja muut englannin kielellä just sen tähden. Just sillä ajatuksella, että tämä on aina ollut pitkäaikainen haave.

– Nyt he leikkivät englannin kielellä kotona.

Miten näyttelijän päivät sujuvat Yhdysvalloissa ja mihin hankaluuksiin tähti on jo törmännyt ulkomailla?

Katso koko haastattelu videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja