Mainos

Yhdestä asiasta Rovion jättänyt Peter Vesterbacka ei suostu luopumaan – vain logo muuttuu

Mies ja punainen huppari. Klassinen yhdistelmä tuli tutuksi hahmona jo vihaisten lintujen ajalta. 

Rovion entinen keulahahmo Peter Vesterbacka tuli tunnetuksi punaisesta Angry Brids -hupparistaan, joka päällä hän edusti tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Kun kutsu presidentin itsenäisyyspäivän juhliin tuli, veikkailtiin, saapuuko Vestarbacka paikalle jälleen punaisessa hupparissan.

Nyt Rovio ja Angry Brids ovat kuitenkin taakse jäänyttä elämää. Kesäkuun loppupuolella Vesterbacka ilmoitti jättävänsä yrityksen ja siirtyvänsä kasvuyritysten neuvonantajaksi ja sijoittajaksi. 

Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut - punainen huppari.

– Olen käyttänyt punaista väriä jo ennen Roviota ja Angry Birdsiä, siinä mielessä mikään ei muutu. Nyt on vain eri logo.

SuomiAreenaan useampaan tilaisuuteen puhujaksi kutsuttu Vesterbacka kertoo varanneensa viikolle uuden punaisen hupparin jokaiselle päivälle.

Porilaisena Vesterbacka on vankkumaton Porin Ässien fani. Hän tunnusti väriä myös SuomiAreenassa käyttämällä punaista jääkiekkojoukkueen logolla varustettua hupparia tiistaina.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Punaisen värin taustalta ei löydy kuitenkaan sen suurempaa ideologiaa. Vesterbacka haluaa vain jäädä ihmisten mieliin ja erottautua.

– Olen aina pyrkinyt erottautumaan, se on miten teen markkinointia ja duunia. Pitää löytää tapa tehdä eri tavalla ja erottautua massasta. Se on todella tärkeää missä tahansa firmassa ja bisneksessä.

Punaisia huppareita on koko ajan enemmän, Vesterbacka kertoo, mutta mitä tapahtui kovassa käytössä olleille vihaisen linnun kuvalla varustetuille vaatteille?

– Yksi niistä on kehystettynä. Katsotaan, mitä näille muille keksitään, jos niille jotain muuta keksisi kuin mökkikäyttöä.

Katso koko SuomiAreenan ohjelma ja kaikki puhujat osoitteesta suomiareena.fi

Keskiviikon suorat verkkolähetykset: 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.