Mainos

Yhdeksän keinoa näyttää seksikkäältä

Näiden poppakonstien avulla näytät unelmiesi miehen edessä vielä entistäkin houkuttelevammalta. Tiesitkö, että esimerkiksi punainen väri vaatteissa viehättää miehiä?

1. Pukeudu punaiseen

Rochesterin yliopiston tutkimuksen mukaan punaiseen pukeutuvat naiset ovat miesten mielestä seksikkäämpiä kuin valkoiseen, vihreään, harmaaseen tai siniseen pukeutuvat kanssasiskot. Punaiseen pukeutunutta naista pyydetään 56 prosenttia todennäköisemmin ulos kuin siniseen pukeutunutta.

2. Ota katsekontakti

Nopea vilkaisu kertoo kiinnostuksesta, viipyvä katse vie asiat astetta pidemmälle. Anna siis katseesi viipyä kiinnostavassa miehessä hieman pidempään.

3. Ilmaise itseäsi

– Me kiinnostumme erityisesti sellaisista ihmisistä, joilla on eläväiset kasvot, vartalo ja ääni, kertoo psykologian professori Paul Ekman Kalifornian lääketieteellisestä yliopistosta San Franciscosta. Korosta siis pään ja käsien liikkeitä, mutta älä liioittele.

4. Kosketa

Vartalonkieleen erikoistuneen psykologi Patti Wood sanoo, että pelkkä oman niskan hipaisu keskustelun aikana voi vihjata miehelle, että haluaisit tehdä jotain muutakin kuin puhua!

5. Flirttaile varpailla!

Se, minne varpaat osoittavat keskustelun aikana, ei ole yhdentekevää. Psykologi Lillian Glassin mukaan varpaat paljastavat kiinnostuksen, sillä ihmisillä on tapana kääntää varpaat osoittamaan kiinnostavaa ihmistä kohden.

6. Valitse oikea valo

Kynttilän valo on tietenkin kaikista romanttisin vaihtoehto. Korallin ja meripihkan sävyiset hehkulamput luovat myös viehättävän valon, joka saa ihmiset näyttämään mahdollisimman kauniilta.

7. Hajuvettä kevyellä kädellä

Viettelevän tuoksun intiimiys korostuu, kun tuoksun haistaa vain hyvin läheltä. Vältä hajuveden yliannostus oikeanlaisella tekniikalla: aitoa parfyymia suihkautetaan kerran päivässä ranteisiin tai korvien taakse. Kevyempää eau de toilettea voi suihkauttaa ilmaan pilven ja kävellä sen jälkeen pilven läpi.

8. Vilauta ranteitasi

Avoin kaula-aukko ei välttämättä ole eroottisinta, mitä nainen voi vilauttaa. Ranteiden rauhaset erittävät feromoneja, mikä tekee niistä erityisen viehättävät miesten silmissä.

9. Seiso suorassa

Seksikäs asento on rentoutunut mutta pystysuora. Mallia voi ottaa siitä, miten tanssijat ja urheilijat kantavat kehonsa. Pilates tai jooga auttavat sinua saavuttamaan tämän lopputuloksen.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Allure

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.