Wilma Schlizewski naimisiin upeassa vintagepuvussa

Pikavauhtia Olli Väänäsen kanssa naimisiin mennyt tatuointitaiteilija sanoi tahdon aamiaishäissä sunnuntaina 26. helmikuuta.

Kolmatta kertaa naimisiin mennyt Wilma oli pukeutunut häihinsä perinteiseen valkoiseen hääpukuun sekä huntuun. Perinteinen tyyli oli sulhasen toive, jota rakastunut vaimo halusi noudattaa.

– Sulhasella oli toivomus hääpuvusta. Mulla oli käytännöllinen ajatus siihen hääpukuun ja vielä taikauskoinen ajatus siitä, että kun kolmatta kertaa ollaan molemmat pukilla, niin ei enää laittaisi valkoista. Sulhanen halusi, että mulla on niin epäjärkevä hääpuku, ettei sillä ole mitään jälkikäyttöä. Hän vaati, että on valkoinen ja huntu, Wilma kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille häiden alla.

Wilman hääpuku oli upea vintagepuku, jonka hän oli hankkinut helsinkiläisestä morsiusliikkeestä. 1950-luvun henkeä kuiskineen puvun erikoisuutena oli korsettiyläosa.

Wilma sanoi tahdon itseään 7 vuotta nuoremmalla Olli Väänäiselle erikoisissa aamiaishäissä, jotka alkoivat Lill Kallvikissa, Vuosaaressa kello yksitoista sunnuntaiaamuna. Paikalla rakkaudenjuhlassa oli yhteensä 60 vierasta.

Umpirakastunut pariskunta ei ole aikaillut suhteessaan. Wilma tapasi tulevan aviomiehensä huhtikuussa 2011, kun tämä tuli tapaamaan häntä kotiin.

– Sponsorini halusi järkätä mulle jonkun personal trainerin kesäksi. Olli oli silloin vielä pörssiyhtiön vice president, joka vaan harrasti kuntoilua. Olli oli luvannut tehdä tämän minun valmennukseni palveluksena. Olli tuli tapaamaan mua, koska hänellä oli ennakkoluulot mua kohtaan. Olli ei ollut nähnyt mua laihana, vaan kaikista lihavimpana.

– Se oli samantien siinä, kun avasin oven. Odotin sellaista vahtimestaria, joka tulee kaktukset kainalossa. Mutta sieltä tulikin ihan erilainen ukko, Wilma kertoo parin ensitapaamisesta.

Pariskunta lähtee kahden viikon häämatkalle Vietnamiin tiistaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat