Wilma Schlizewski mökkiriidasta: Asianajokuluja tuhansia euroja

Yrittäjä Wilma Schlizewski on joutunut pulittamaan pitkän pennin asianajokuluista.

Elämäntapamuutosyrityksen syyskuun alussa avanneella Wilma Schlizewskillä on kulunut resursseja riitelyyn hänen siirtolapuutarhapaikastaan. Jupakka alkoi, kun yhdistyksen hallitus irtisanoi Schlizewskin sopimuksen. Riita lähti liikkeelle hänen kasvihuoneestaan, joka oli yhdistyksen hallituksen mukaan tehty ilman rakennuslupaa.

Iltalehdelle Schlizewski kertoi joulukuun puolivälissä, että luvat kuitenkin ovat hänen mukaansa olemassa sekä entiseltä hallitukselta että Helsingin kaupungilta. Schlizewskillä on takanaan lähes vuoden mittainen taistelu, ja rahaa siihen on palanut huikeat määrät.

– Tästä on kertynyt tuhansien eurojen asianajokulut tähän mennessä. Asiasta mennään käräjöimään, jollei se ratkea, Wilma kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Schlizewskin mukaan kyse on ainutlaatuisesta kasvihuoneesta, joka on rakennettu roskalavoilta kerätyistä ikkunoista. Se herätti huomiota niin paljon, että se ikuistettiin aikakauslehden kanteen. Hän uskoo, että kiistan taustalla on kateus.

– Lähinnä tämä naurattaa. Ymmärtäisin, jos kyseessä olisi miljoonan taalan huvila, mutta kasvihuoneen arvo on juridisesti nolla euroa, hän toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat