Wilma Schlizewski avioituu erikoisessa hääseremoniassa

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski avioituu helmikuun lopussa kihlattunsa Ollin kanssa.

Yrittäjä Wilma Schlizewskillä on monta rautaa tulessa, sillä hiljattain käynnistyneen elämäntapamuutosyrityksen ohella hän suunnittelee täyttä päätä omia häitään.

– Avioidumme helmikuun loppupuolella. Ranskalainen hääpuku ja morsiamen mekot ovat hanskoja vaille valmiit. Paikka on vielä auki. Haluaisimme avioitua idässä, mutta kaikki ovat valitettavasti kiinni, Wilma kertoo häävalmisteluista MTV3.fin Viihdeuutisille.

Juhannuksena kihlautuneen pariskunnan hääseremoniasta on tulossa mielenkiintoinen, sillä heille on tulossa vihkitoimitus paikan päälle.Vihkisormukset ovat Wilman mukaan jo sormessa, sillä he teettivät kihloja varten uniikit palapelisormukset. Ainutlaatuisesta hääseremoniasta huolimatta pukukoodi on Wilman mukaan formaali.

– Aiomme järjestää hääjuhlana aamiaisen, jonne maistraatin edustaja saapuu vihkimään meidät. Siitä tulee runsas, ja kuohuviinitarjoilu on runsaampaa. Paikalla on myös tanssiorkesteri. Järjestämme sen jo aamulla, sillä en malttaisi odottaa iltapäivään, pirteä Wilma nauraa.

Häiden ohella kuhinaa riittää syyskuun alkupuolella perustetun firman kanssa. Jälkipoltto-elämäntapamuutosyritys on otettu vastaan huikealla suosiolla.

– Ollin luennot ovat niin kysyttyjä, että häntä viedään kuin litran mittaa. Luotamme vahvaan osaamiseen ja pitkään kokemukseen. Ei ole osa-aluetta, jota emme osaisi. Yrityksemme tuottaa lähitietoa suomalaisille ihmisille tavallisten suomalaisten kielellä, huimat 24 kiloa kevään aikana tiputtanut Wilma kuvailee uutta yritystään.

Häistä uutisoi ensimmäisenä Me Naiset -lehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat